VVD Voorschoten aan de slag in de gemeenteraad!


Op woensdag 30 maart is de gemeenteraad van Voorschoten geïnstalleerd. Voor de VVD zijn daarbij Paul de Bruijn, Katrien van Meenen, Bart Lavrijsen en Rianne de Bruin- van Alphen geïnstalleerd. Naast de vier raadsleden zijn ook Bram Reinke en Jaap Haubrich als commissielid benoemd.

Bij de verkiezingen op 16 maart bleek dat de VVD opnieuw de grootste partij van Voorschoten is geworden en vier volwaardige raadszetels toegewezen kreeg. Samen met de twee commissieleden kan de fractie daarmee van start.

Fractievoorzitter Katrien van Meenen is trots op de zojuist geïnstalleerde raads-en commissieleden: “ Ik ben erg blij dat we met deze raads- en commissieleden samen de fractie vormen. We hebben zowel ervaren raadsleden als nieuwkomers, met allerlei verschillende expertises. Ik heb er vertrouwen in dat we met dit team mooie resultaten voor Voorschoten kunnen realiseren.” 

De VVD heeft als grootste partij het voortouw genomen en informateur Verkaik aangezocht om in opdracht van de raad te onderzoeken welke partijen een coalitie kunnen vormen en wacht zijn bevindingen met belangstelling af. De nieuwe fractie- en commissieleden gaan de komende periode aan de slag in de gemeenteraad. Mocht u meer willen weten over de nieuwe leden? Kijk dan op voorschoten.vvd.nl.

De nieuwe fractie- en commissieleden komen ook graag met u in contact over thema’s die spelen binnen de gemeente. Heeft u interesse om een keer mee te praten of uw ervaringen te delen? Neem gerust contact op : info@vvd-voorschoten.nl