Hoe verder met Europa? In gesprek met Malik Azmani, VVD-lijsttrekker Europese Verkiezingen.

Hoe gaat Brussel in de toekomst onze veiligheid waarborgen? Hoe gaan we ons beschermen tegen terrorisme en ongewenste migratie? Deze en andere vragen over Europa kunt u op 4 maart stellen! Want dan komt Malik Azmani, lijsttrekker voor de VVD bij de verkiezingen van 23 mei voor het Europees Parlement, naar Voorschoten!

En er is geen vraag te groot of te gek die u mag stellen. Azmani is nu Tweede Kamerlid voor de VVD met onder andere asiel, immigratie en de AIVD in zijn portefeuille. De zaal is open vanaf 20.00 uur en het programma start om 20:15 uur met een korte beschouwing van Azmani op zijn eigen drijfveren, Europa, migratie en de Brexit. Daarna is het de beurt aan u! Hij zal zijn best doen om alle vragen zoveel en zo goed mogelijk te beantwoorden.Na afloop is er gelegenheid tot gezellig napraten. Iedereen is welkom, of je nu een VVD-er bent of juist niet!

Zaal open vanaf 20:00 uur. Locatie: De Merelhof, De Merelhof 7-11, 2252 DA te Voorschoten. Parkeren kan  tegenover de Merelhof op het Wagenerf.