Gert Jan Mijnen

Mijn naam is Gert-Jan Mijnen, geboren in 1969 in Alkmaar. In mijn studententijd in Leiden kwam ik aanraking met het liberalisme. Ik sloot mij aan bij de JOVD waar ik verschillende bestuursfuncties vervulde (secretaris en voorzitter van de afdeling en penningmeester van het gewest). 

Na mijn studie ben ik bijna 19 jaar werkzaam geweest bij Delta Lloyd verzekeringen. Ik heb diverse managementfuncties mogen vervullen met een accent op letselschade. Ik ben 2014 overgestapt naar de ‘belangenbehartigerskant’ waar ik als directeur van een aantal expertise kantoren werkzaam ben geweest. 

Sinds november 2023  ben ik werkzaam als senior manager personenschade bij Nationale Nederlanden waarbij ik eindverantwoordelijk ben voor de afdeling personenschade. Mijn creativiteit kan ik kwijt in het ondernemerschap. Ik heb een tweetal (internet) bedrijven opgezet die allemaal iets van doen hebben met het beter maken het proces voor letselschadeslachtoffers. Naast mijn werk ben ik ook nog actief als secretaris van de Stichting Beroepsopleiding Personenschade.

In 2010 ben ik met mijn gezin in Voorschoten komen wonen en het dorp heeft mijn hart gestolen. Ik wil graag bijdragen aan het behoud van ons mooie dorp en de fijne woonsfeer. 

Voor mij  is het van groot belang dat we oog hebben voor ondernemend Nederland. De koek groter maken is minstens zo belangrijk als de verdeling er van.

Ik geloof  dat eenieder in Nederland mag genieten van de vrijheid om zijn leven in te richten zoals hij of zij dat wil. Dat is niet vanzelfsprekend en het is het waard om daarvoor te strijden.