Het Knooppunt Held van Voorschoten!

Sinds maart van dit jaar zat Nederland in een ‘intelligente lockdown’. Scholen, winkels en instellingen werden gesloten en mensen moesten zoveel mogelijk thuisblijven. Een zeer ingrijpende periode waar dus ook Voorschoten mee te maken kreeg. Nu de maatregelen van de lockdown stukje bij beetje worden versoepeld bedankt de VVD graag iedereen die zich tijdens deze periode op een bijzondere of positieve manier heeft ingezet.

De vierde instelling die zich Held van Voorschoten mag noemen is Het Knooppunt. Het Knooppunt is een plek waar door verschillende ZZP’ers cursussen en workshops worden gegeven, van jong tot oud. De meeste cursussen die aangeboden worden vallen onder de categorie sport en konden daarom voor langere tijd niet binnen doorgaan. Gelukkig heeft het Knooppunt een creatief team en zijn ze op zoek gegaan naar alternatieven. Zo werden de lessen online opgenomen en konden mensen vanuit hun eigen huis mee doen. Omdat zwanger zijn in Corona tijdperk extra spanning geeft, zijn deze lessen zelfs gratis gegeven, zo konden zwangere vrouwen toch nog hun momentje rust in de week vinden. Voor de andere lessen is eerst het Burgemeester Berkhoutpark uitgeprobeerd maar vanwege de drukte daar is er verder gekeken naar een alternatief, en dat werd gevonden voor de deur van het Knooppunt! Zo konden daar achter een scherm gelukkig de meeste lessen weer doorgaan want bewegen en ontspanning is zeker onder deze omstandigheden heel belangrijk! Voor meer informatie over de lessen kunt ik contact opnemen met post@hetknooppunt.nu

Kent u ook mensen die zich tijdens de lockdown op een bijzondere wijze voor anderen hebben ingespannen en zich Held van Voorschoten zouden mogen noemen? Laat het ons weten via VVDVoorschoten@gmail.com zodat we ook hen in het zonnetje kunnen zetten.