Martine Zoun

Een positieve insteek, hard werken en beperkingen omzetten in kansen. Dit is kenmerkend voor mij. Ik ben een liberaal in hart en nieren. Ik geloof dat mensen ontzettend veel zelf kunnen regelen. Juist daarom vind ik het belangrijk dat de overheid mensen zoveel mogelijk de ruimte geeft om hun talenten te kunnen ontwikkelen. Voorschotenaren hebben het recht op een gemeente die ze zoveel mogelijk de ruimte biedt om hun eigen kansen te benutten. Een gemeente die veiligheid biedt en er is voor iedereen.

Ik ben Martine Zoun, 27 jaar en opgegroeid in Voorschoten.

Ik heb jaren als paraveterinair in een dierenartspraktijk gewerkt. Een paar jaar geleden ben ik begonnen met de opleidingen hondeninstructeur en gedragstherapeut voor honden en katten. Nu werk ik als ZZP’r op enkele hondenscholen in de omgeving van Voorschoten. Ik ga op thuisvisite voor gedragsconsulten, als de eigenaren hulp nodig hebben vanwege het gedrag van hun hond, kat of konijn. Daarnaast heb ik een eigen webwinkel in trainingsartikelen.

Vanaf jongs af aan heb ik al interesse in de politiek. Daarom is het voor mij een logische stap om mij actief in te zetten voor de VVD. Ik wil op komen voor de belangen van de jeugd en jongeren in onze gemeente. Daarnaast vind ik de onderwerpen dierenwelzijn, ouderen- en thuiszorg heel belangrijk.


Portefeuille: Mens en Samenleving

E-mail: mzoun@voorschoten.nl