Bram Reinke

Mijn naam is Bram Reinke, geboren in Drenthe, 34 jaar en getrouwd met Eefje.

Na mijn rechtenstudie aan de Universiteit Maastricht, ben ik als advocaat op Curaçao en Sint Maarten werkzaam geweest. Hoewel ik ontzettend heb genoten van deze tijd, ben ik teruggekomen naar Nederland om een volgende stap in mijn carrière te zetten. De afgelopen anderhalf jaar ben ik werkzaam als bedrijfsjurist bij een beursgenoteerde financiële dienstverlener.

Sinds kort ben woonachtig in de mooiste wijk van Nederland: Park Allemansgeest te Voorschoten. Wij hebben voor Voorschoten gekozen vanwege de optimale ligging voor forenzen, het groene karakter en de prachtige omgeving.     

Vrijheid, verantwoordelijkheid, verdraagzaamheid, sociale rechtvaardigheid en de gelijkwaardigheid van alle mensen, staan hoog in het vaandel bij VVD. Zoals zo treffend wordt verwoord op de nationale website van VVD, kan vrijheid slechts beleefd worden indien je ook besef hebt van verantwoordelijkheid. Vanuit deze optiek wil ik mij dan ook graag inzetten voor het waarborgen van de hiervoor genoemde waarden binnen de Gemeente Voorschoten.

Als jurist heb ik een bovengemiddelde interesse in beleid en regelgeving. Vooral op gemeentelijk niveau worden beslissingen genomen die burgers direct raken en daarvoor zijn strikte kaders nodig. De Gemeente dient een faciliterende rol te spelen bij het optimaliseren van werk- en leefomstandigheden, maar altijd met een kritisch financieel beleid en de vrijheid van het individu in het vizier.Portefeuille: Wonen, Ruimte en Groen

E-mail: breinke@voorschoten.nl