Contact

Met vragen of opmerkingen hebben over de gang van zaken in Voorschoten kunt u altijd bij de VVD Voorschoten terecht.

Afdelingsbestuur
U kunt elk bestuurslid bereiken via de e-mail.

Spreekuur fractie
Iedere dinsdag vergadert de fractie en bent u van harte welkom! Neem hiervoor contact op met fractiesecretaris André in 't Veen op e-mailadres: veen7879@planet.nl of op telefoonnummer 06-12367483 of 071-5618875 (maandag tot en met donderdag van 18.00 uur tot 22.00 uur).

De VVD-fractie is met vier raadsleden vertegenwoordigd in de Voorschotense gemeenteraad. De fractie wordt ondersteund door twee burgerraadsleden. Als u vragen of opmerkingen heeft voor de fractie, dan kunt u deze direct doorsturen naar het raadslid dat over dit thema gaat. Welk raadslid dit is, kunt u zien aan de verdeling van de portefeuilles. Hebt u een algemene vraag, dan kunt u gebruik maken van het e-mailadres of het postadres van de fractiesecretaris.

Spreekuur van het college
Iedere maandag kunt u tussen 16:00 en 17:00 met vragen en klachten terecht op het spreekuur van het college. Nanning Mol (VVD) en waarnemend burgemeester Pauline Bouvy-Koene staan dan voor u klaar. U kunt hiervoor een afspraak maken met het bestuurssecretariaat van de gemeente op telefoonnummer (071)-5600788 / 709.

Actief worden?
Wilt u lid worden? Of wilt u actief worden binnen de VVD Voorschoten? Neem contact op met de secretaris op info@vvd-voorschoten.nl.